Aanpakkers van nature!
Waar bent u naar op zoek?
Krijgt u niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op!

Werken bij

Werken en jezelf blijven ontwikkelen bij Van Berkel Logistics

Wat werken binnen ons echt Brabantse familiebedrijf zo mooi maakt? We staan allemaal klaar voor elkaar. Om te helpen, naar elkaar te luisteren en een welverdiende schouderklop te geven. Als team krijgen we mooie dingen voor elkaar en daar zijn we heel trots op. We waarderen jouw inzet en betrokkenheid daarbij. Je krijgt de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. En om de verantwoordelijkheid te nemen voor je taken. Van kraanmachinist en terminalmedewerker tot planner en vrachtwagenchauffeur. Ben jij ook een aanpakker van nature?

Direct naar:

  Actuele vacatures

  Vacature vrachtwagenchauffeur containerlogistiek

  Vrachtwagenchauffeur containerlogistiek (oproep)

  Van Berkel Logistics
  Wat ga je doen? Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het transport van containers binnen de regio of naar de Rotterdamse en Antwerpse haven. Wij zorgen ervoor dat jij een prettige werkomgeving hebt. Zodat je kunt werken op tijden en trajecten waarbij jij je prettig voelt. We zetten onze vrachtwagens zo efficiënt mogelijk in, daarom […]
  Vacature container kraanmachinist

  Container kraanmachinist

  Van Berkel Logistics
  Op onze Inland Terminals in Veghel, Cuijk en Oss verzorgen we de op- en overslag van containers. Via binnenvaart en wegvervoer verwerken we via onze terminals jaarlijks ruim 70.000 containers. Dat zijn er veel en daar hebben we groot materieel voor nodig. Word jij ook zo enthousiast van grote machines? Voor versterking van ons team zijn we op zoek naar een behendige container kraanmachinist.

  Stage & BBL’ers

  Ook voor stagiairs en BBL’ers biedt de Van Berkel Groep kansen. Je zou niet de eerste zijn die via een stage of opleiding een mooie carrière binnen ons bedrijf start. We zijn een erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen.

  Lees meer

  Staat er voor jou geen leuke functie bij? Vul het vacature alert in, dan krijg je een seintje als er een nieuwe vacature is. Of kijk eens bij de vacatures van de andere Van Berkel bedrijven. Bekijk hier alle vacatures van de Van Berkel Groep.

  Wil je graag aan de slag binnen het team van de Van Berkel Groep, maar is er geen (passende) vacature? Laat dan van je horen en stuur ons een open sollicitatie. Wie weet ben jij de juiste persoon op het juiste moment!

  Over Van Berkel Logistics

  Noem het multimodaal, optimodaal, synchromodaal of – zoals wij – intermodaal vervoer. Uiteindelijk gaat het hierom: ervoor zorgen dat de juiste goederen zo efficiënt mogelijk op het juiste moment op de juiste plek komen. Van Berkel Logistics regelt dat voor u. Als verbindende schakel tussen wegvervoer en binnenvaart hebben we ons ontwikkeld tot een fullservice logistiek dienstverlener.

  Onze mensen vertellen over hun baan bij Van Berkel

  Werken met machines in de infra, landschappen aanleggen en onderhouden, aan de slag in groen- en bouwstoffenrecycling of juist in de containerlogistiek. Bij de Van Berkel Groep kun je veel kanten op. Hoe leuk, uitdagend en leerzaam een baan bij Van Berkel is? Daarover laten we graag onze mensen, en misschien wel jouw aanstaande collega’s vertellen. En vergeet niet om de video te kijken over de mensen achter ons bedrijf.

  Bekijk de video

  Aanpakkers van nature

  Aanpakkers van nature

  Aanpakkers van nature
  We zijn een Brabants familiebedrijf
  We bieden volop kansen om te groeien
  We hebben een hecht team enthousiaste collega’s
  We werken hard en vinden gezelligheid ook belangrijk
  Contact
  A
  Marconiweg 3-5
  5466 AS Veghel
  Onze locaties