Aanpakkers van nature!
Waar bent u naar op zoek?
Krijgt u niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op!

Geslaagde opening van onze nieuwe hoofdlocatie

Datum 14 september 2022

Als familiebedrijf denken we in generaties. Op het fundament van de eerste generatie bouwt de tweede generatie door om het bedrijf toekomstbestendig te maken. Logisch dus dat we voor de nieuwbouw hebben ingestoken op kwaliteit en gebruiksmogelijkheden voor de lange termijn. En we zijn erg trots op het resultaat! Met een minimale impact voor de omgeving hebben we een prachtige locatie gecreëerd op een fantastische plek in Veghel!

Naast een nieuw hoofdkantoor en centrale werkplaats is de locatie aan de Doornhoek ook de thuisbasis voor Van Berkel Landschap & Infra. Op zaterdag 10 en zondag 11 september hebben we samen met ons team van aanpakkers, familie en relaties de opening van de nieuwe locatie gevierd. En hoe! Met een grandioos feest voor onze medewerkers op zaterdagavond en een zeer drukbezochte brunch en open dag op zondag. Mevrouw Ina Adema, Commissaris van de Koning in Noord-Brabant en de heer Jan Goijaarts, wethouder gemeente Meierijstad gaven het startschot voor de open dag.

Zo’n 3.0000 relaties en familieleden en vrienden van onze medewerkers hebben een kijkje gekregen in onze toekomstvisie en duurzame gedachte achter de nieuwbouw. Verteld door onze trotse aanpakkers zelf. De nieuwe hoofdlocatie is de plek waar we onze bedrijfsonderdelen verbinden. Waar we leren & werken, ontwikkelen & uitvoeren en ook werkplezier samen brengen. Hoe dat in z’n werk gaat konden de bezoekers zien én zelf ervaren. Zo waren er voor de jeugd leuke activiteiten waarbij ze op een speelse manier kennis konden maken met ons werk. Je kunt toekomstige aanpakkers tenslotte niet vroeg genoeg enthousiast maken!

  • Van Berkel locatie Doornhoek

Fijne werk- en leeromgeving

Voor de nieuwbouw zijn we vanaf de tekentafel begonnen. We hebben dan ook de ideale combinatie kunnen maken tussen gebouw, terrein, werkprocessen en werkplezier. Het is een plek geworden om prettig te kunnen werken en elkaar te ontmoeten. En ook een plek waar onze vakmensen en nieuwe talenten hun kennis kunnen vergroten in een eigen leeromgeving. In ons opleidingscentrum komen leren en werken écht samen. En ontwikkelen doen we op meer manieren. Zo biedt de nieuwe locatie ook plek aan ons IT-team. Zij ontwikkelen technologie die ons werk makkelijker en nog beter maakt.

Circulariteit in hogere vorm

De gebouwen en het terrein zijn gerealiseerd vanuit de circulaire gedachte. Voor ons logisch, omdat wij in ons dagelijks werk volop mee bezig zijn. Zo hebben we zelf geproduceerde kringloop grondstoffen gebruikt voor asfalt, beton en bodemverbetering. Een nog hogere vorm van circulariteit is de langdurige gebruiksmogelijkheid. Het terrein is zo ingedeeld dat het in de toekomst anders ingericht kan worden. En de gebouwen zijn zo geconstrueerd dat ze aan te passen zijn aan toekomstige wensen. De materialen die zijn toegepast zijn bovendien terugneembaar en te hergebruiken of recyclen.

Duurzaam en zonder verspilling

Vanuit onze duurzame visie hebben we op de nieuwe locatie de faciliteiten om verspilling tegen te gaan. Zo wordt regenwater opgevangen en hergebruikt voor het besproeien van de tuin en het wassen van ons materieel. Het gebouw is energieneutraal en zelfvoorzienend. We gebruiken geen gas, maar maken gebruik van aard- en luchtwarmte. En we gaan nog een stap verder. Met daken vol zonnepanelen wekken we 4 keer zoveel energie op dan we op dit moment nodig hebben. Omdat het kan, maar ook omdat we zien dat we dieselverbruik gaan omzetten naar elektrisch verbruik. Zodat we ook echt groene energie hebben, lokaal opgewekt. Zoals past bij aanpakkers van nature!

Contact
A
Marconiweg 3-5
5466 AS Veghel
Onze locaties