Aanpakkers van nature!
What are you looking for?
Can't find what you are looking for? Then get in touch with us!
Niels van Hout

Niels van Hout

Maak kennis met Niels van Hout, planner bij Van Berkel Logistics

Bij Van Berkel Logistics is altijd bedrijvigheid. Trucks en kranen rijden af en aan om alle containers naar de juiste plek te brengen. Niels van Hout is als bargeplanner verantwoordelijk voor de planning van schepen die met containers geladen worden. En daar komt heel wat bij kijken. “Vaak willen klanten een container ‘s ochtends geleverd hebben. Daardoor is dat dagdeel het drukste. Ik begin mijn werkdag daarom vroeg. In de middag doe ik administratief werk voor schepen die in de avond of nacht in de zeehaven in Rotterdam gaan laden of lossen. Hoe beter ik dat doe, hoe minder telefoon ik ‘s avonds of ‘s nachts krijg”, legt Niels uit. “Dat vind ik het mooie aan mijn werk. Als de schepen volgeladen zijn en de klanten op tijd voorzien zijn van hun container, dan ga ik met een positief gevoel naar huis.”

Niels is geboren en opgegroeid in Veghel. Daarom is hij extra trots dat de containerterminal hier ligt. “Het uitzicht vanaf de A50 op de terminal en de portaalkraan, dat is toch spectaculair!” Voordat Niels bij de terminal aan de slag ging, werkte hij als chauffeur voor Van Berkel. “Ik wilde me verder ontwikkelen. Dus toen tien jaar geleden de terminal in bedrijf werd genomen, ben ik hier begonnen. Hier heb ik het naar mijn zin en krijg ik voldoende uitdaging.”

Niels over zijn werk

“Dat vind ik het mooie aan mijn werk. Als de schepen volgeladen zijn en de klanten op tijd voorzien zijn van hun container, dan ga ik met een positief gevoel naar huis.”
Niels van Hout
Contact
A
Marconiweg 3-5
5466 AS Veghel
Our locations